Monien merkitysten huntu - Konttori, Johanna (Uskonnontutkija, 2014)
Kirja-arvostelu teoksesta Renata Pepicelli 2014. Islamin huntu. Suom. Lena Talvio. Italiankielinen alkuteos Il velo nell’Islam - Storia, politica, estetica 2012. Tampere, Vastapaino, 256 s.