Kirja-arvio: Tietokirja ketamiinista, sen käytöstä ja aikaansaamista kokemuksista - Sjöberg, Sari (Uskonnontutkija, 2006)
Kirja-arvostelu teoksesta Karl Jansen (2001/2004) Ketamine: Dreams and Realities. Second Editon. Sarasota, FL: MAPS. 355 s.