Resonans og transcendens: Når der bliver mere ud af mindre - Gregersen, Niels Henrik (Kritisk forum for praktisk teologi, 2021)
Livet er fuld af resonans. Mennesket erfarer denne resonansens verden i forholdet til andre mennesker, i musikken og i naturen. Heri ligger også en guddommelig transcendens, som dog også melder sig, når verden forstummer.