Sefer Yeshuʿah be-Yiśraʾel: ṿe-hu perush maspiḳ ṿe-ḳalil ʿal Hilkhot ḳidush ha-ḥodesh le-ha-neshar ha-gadol ha-gaʾon ha-rav Rabenu Mosheh bar Maimon zal ṿe-ʿal mefarshe devaraṿ h.h. ha-rav Rabenu ʿOvady. zal ṿe-ha-rav Rabenu Leṿi ben Ḥaviv zal - Jonathan ben Joseph ca. 17.Jh.-18.Jh. (bi-defus ha-meshubaḥ be-bayt Yohan Ḳelner, 1719)
Astronomischer Kommentar zu Moses Maimonides