Um die Echtheit des « Centiloquium »: Ein Beitrag zur Wertung Ockhams und zur Chronologie seiner Werke: I - Iserloh, Erw (Gregorianum, 1949)
Ex multis et oppositis opinionibus peritorum circa valorem philosophiae Ockham, necessario concludendum est problema istud solutionem obtinere non posse nisi e studiis criticis circa opera authentica Ockham et ipsorum chronologiam. Inter viros, hac in re, bene meritos, eminet R. P. Böhner, cuius conclusiones praecipuae proponuntur. Ab illis exordium sumit praesens studium quod ex multis factis et indiciis ducit ad conclusiones aliquantulum diversas.