Tres congressus philosophici: Le X e Congrès International de Philosophie - Boyer, Ch (Gregorianum, 1948)
Auctores breviter referunt notabilia maiora quae dicta vel facta fuerunt in congressibus quorum ipsi partes fuerunt: sive Amstelodami, in Neerlandia, sive in Italia, Gallaratae et Messinae.