Xenia Piana - Jedin, Hubert (Gregorianum, 1943)
Auctor recenset breviter octo dissertationes quas Facultas Historiae Ecclesiasticae Pontificiae Universitatis Gregorianae dicavit SS.mo D.no N.ro Pio Papae XII occasione XXV anniversarii consecrationis episcopalis sub titulo « Xenia Piana ».