Duae quaestiones de Bulla “Ineffabilis Deus„ - Lennerz, H. (Gregorianum, 1943)
Inquiritur primo, num in Bulla doceatur consensus Patrum in explicandis verbis Gen. 3, 15 de B. Virgine; secundo num definitio Immaculatae Conceptionis sit definitio alicuius conclusionis theologicae. Ad utramque quaestionem respondetur negative.