BENEDICTO XV Y LOS OBISPOS ESPAÑOLES LOS NOMBRAMIENTOS EPISCOPALES EN ESPAÑA DESDE 1914 HASTA 1922 - Cárcel Ortí, Vicente (Archivum historiae pontificiae, 1992)
Altera pars investigationis in 48 nominationes episcoporum in Hispania ab anno 1914 ad annum 1922 a summo pontifice Benedicto XV peractas exponitur.