DIE BISCHÖFE DER KIRCHENPROVINZEN WIEN UND SALZBURG VON 1785/1803 BIS 1962: Herkunft, Werdegang und Aufstieg - Gatz, Erwin (Archivum historiae pontificiae, 1983)
Argumentis in recenti dictionario biographico Die Bischöfe der deutschsprachigen Länder von 1785/1803 bis 1945 (Berlin 1983) expositis innitendo, provenientia socialis et regionalis, iter institutionis, vitaeque spatium usque ad sublimationem in sedem episcopalem 91 praesulum in provinciis ecclesiasticis Vindobonensi et Salisburgensi inter annos 1785/1803 et 1962 occurrentium adumbrantur.