RÖMISCHE KIRCHE UND PETRUSAMT IM LICHT FRÜHCHRISTLICHER ZEUGNISSE - Stockmeier, Peter (Archivum historiae pontificiae, 1976)
Nonnullae rationes intellegendi papatum Romanum breviter explicantur atque de aliquibus locis scriptorum priorum christianitatis saeculorum denuo disceptatur, praesertim de iis, quos H. Grotz tamquam testes pro primatu Romano etiam adversus « quosdam 'catholicos' commentarios » haud ambigue invocaverat (cf. AHP 13 [1975] 7-64).