«L'IPSUM ESSE SUBSISTENS È L'ESSERE NELLA SUA ASSOLUTA TOTALITÀ»? - Pellecchia, Pasquale (Divus Thomas, 1988)
Auctor examinat articulum quemdam cui titulus Domande sull'analogia ab Aniceto Molinaro conscriptum, in Pontificia Universitate Lateranensi in Urbe metaphysicae ordinario professore. Videtur auctori nostro professor Molinaro negare unitatem analogicam, cum illam redigat ad unitatem fere simplicem, explicite omnino respuens analogiam proportionalitatis. Consequenter, conceptum creationis, prout eum Schola tradidit, validum esse negat et, vera ratione analogiae entis oblitterata, sententiae parmenideae-hegelianae-severinianae addictus esse videtur.