«IN ECCLESIA», OMAGGIO DELL'ATENEO SALESIANO A PAOLO VI NEL SUO OTTANTESIMO GENETLIACO - Perego, A. (Divus Thomas, 1978)
Haec dissertatio breviter iudicium fert de optimo volumine, quod In Ecclesia inscribitur, quodque Paolo VI, Summo Pontifici, ob eius octogesimum diem natalem tamquam xenium a nonnullis Athenaei Salesiani professorihus nuper oblatum est.