DE BOETHII IN GRAECIAM ITINERE - Satorowicz, Jan (Divus Thomas, 1969)
Auctor argumenta affert quibus opinio late diffusa de commoratione Boethii in Graecia pessum datur, et concludit Boethium probabilissime Athenis numquam versatum eiusque educationem in Italia completam esse.