COMPITI E PROBLEMI DELLA FILOSOFIA TOMISTA CONTEMPORANEA - Perini, G. (Divus Thomas, 1966)
Critico examini subiciendo opus cui titulus « Teaching Thomism Today », in quo plurima de philosophia thomistica nostri temporis adiunctis aptanda proferuntur, Auctor multa ipse de eadem re addit et agitat. Ostendit philosophiam S. Thomae, ab Ecclesia iugiter et fideliter per saecula asservatam, aptissimam esse ad solvenda desideria et difficultates quibus homines aetatis nostrae magnopere occupantur, si tamen thomistae (qui desiderio thomismi renovandi nunc agitantur), illa « multiplicitate philosophica » reiecta quae ambigua ratione proponatur, animorum et doctrinae unitate tandem restaurata, philosophiam thomisticam integre servent et aptis rationibus magnoque animo exhibeant.