VIRTUS HEROICA IN PUERIS: Difficultates et Solutiones - Rossi, Amedeus (Divus Thomas, 1963)
Praecipuarum difficultatum, quibus innixi quidam puerorum Beatificationis et Canonizationis possibilitatem infitiantur, solutiones proponuntur, quae testimoniis magni ponderis et firmis argumentis comprobatae videntur. Ex quo hoc effici posse videtur puerorum quoque, huius nostri temporis, vitam dignam esse, quae diligenter perpendatur, ad diiudicandum utrum quidam ex eis virtutes heroicas coluerint earumque miracula testimonio sint, necne.