PRECISAZIONI SUI TESARI FILOSOFICI DOMENICANI DI NAPOLI DEL SECOLO XVIII ILLUSTRATI IN «SAPIENZA» - Rossi, G. F. (Divus Thomas, 1962)
Adversus conclusiones articuli cuiusdam in ephemeride « Sapienza » editi, probat Auctor quod: 1° Non omnes thesarii (de quibus in articulo) fuerunt disputati Neapoli anno 1751; 2° Thesarii illi non sunt « fontes » operis « Summa Philosophica » quod Salvator M. Roselli, O. P., edidit anno 1777; 3° nee infirmant historiam «de neotomismo ».