GESÙ CRISTO VISTO COME «AMICO» DEL CRISTIANO - Perini, Celso (Divus Thomas, 1962)
Enuntiata per summa capita doctrina de vera amicitia quae per saecula est composita, Auctor demonstrare conatur Christum se praebere verum amicum christiano juxta S. Scripturam et historiam spiritualitatis christianae latinae.