ACCADEMIA ALBERONIANA DEDICATA A S. VINCENZO DE' PAOLI NEL PRIMO CENTENARIO DELLA SUA MORTE - Rossi, Giovanni Felice (Divus Thomas, 1962)
Die 16 menais Juin anni MDCCLX Placentiae in templo S. Lazari Alberonianum Collegium Sancto Vincentio a Paulo - primo exeunte saeculo a pio eius obitu solemnem publicam academiam theologicam cum disputatione dicavit.