VALORE E PORTATA DELLA SANTITÀ NEGATIVA DI MARIA - Bartolomei, Tommaso M. (Divus Thomas, 1961)
Breviter expositis de iustitia et de peccato originali notionibus, probatur ex Magisterio ecclesiastico, ex Sacra Scriptura, ex SS. Patribus et Doctoribus, ex Liturgia et ex sensu communi fidelium, B. Virginem, in primo instanti suae conceptionis, singulari omnipotentis Dei gratia et privilegio, ab omni culpae labe fuisse praeservatam immunem.