LA DOTTRINA DELL'ANALOGIA IN K. BARTH - Mondin, Battista (Divus Thomas, 1959)
Post brevem historicam introductionem, in qua describitur C. Barth conversio a methodo dialectica ad methodum analogiae fidei, hic articulus exponit doctrinam analogiae, quam Barth evolvit in suo monumentali opere Kirchliche Dogmatik. Articulus considerat tres fundamentales aspectus analogiae fidei, i. e., semanticum, epistemologicum et ontologicum. In parte conclusiva articuli, auctor doctrinam analogiae fidei critico examine sub aspectu thomistico subicit.