La formazione tomistica di Vincenzo Buzzetti nel Collegio Alberoni - Rossi, Giovanni Felice (Divus Thomas, 1957)
Cl. Auctor Alfonsus Fermi ab anno 1923 deinceps Vincentium Buzzetti sine magistro didicisse doctrinam thomisticam affirmavit, Ioannis Francisci Dall'Arda, Raphaëlis Marzolini et Caroli Gazzola - qui primi de eodem Buzzetti scripserunt — testimonia adducens. At immerito. Buzzetti enim doctrinam Sancti Tomae primo didicit in Alberoniano Collegio.