Monogenismo teologico - Zuerich, Angelo (Divus Thomas, 1956)
Thesis de qualificatione theologica monogenismi, quam P. Rahner (cf. « Zeitschrift für katholische Theologie » 76 (1954), 1-18, 187-123) nuperrime defendere conatus est, fideliter exponitur et breviter impugnatur.