DE LA CONTRITION - Neveut, E. (Divus Thomas, 1955)
Inquirit A. quid doceat Concilium Tridentinum et quid senserint antiqui modernique theologi circa quaestionem utrum, cum sacramentum poenitentiae non potest actu recipi, necessarius sit perfectior dolor ad recipiendos fructus gratiae sacramenti. Disserti 1) de contritione justi; 2) de contritione peccatoris.