« IO SONO L'IMMACOLATA CONCEZIONE » - Crosignani, G. (Divus Thomas, 1954)
Ostenditur quo sensu et qua ratione B. Virgo Maria. Lapurdensi puellae Bernardulae Soubirous in Massabiellensi specu respondens, Conceptionem Immaculatam se esse dixerit.