L'IMMACULÉE CONCEPTION - Neveut, E. (Divus Thomas, 1954)
I. De furmitate fidei nostrae in mysterium Immaculatae Conceptionis B. M. V. – II. De singulari excellentia Virginie Mariae ob privilegium Immaculatae Conceptionis.