Immutabilità divina ed efficienza creatrice - Fatta, Michele (Divus Thomas, 1952)
Juxta thomisticam doctrinam, nec activitas Dei creantis cum Ejus immutabilitate, nec immutabilitas Dei cum Ejus activitate pugnat.