Ad definibilitatem Assumptionis ex Protoevangelio demonstrandam - Gallus, Tibor (Divus Thomas, 1950)
Collatis principiis heuriaticis cum assertis a B. Altaner statutis de definibilitate Assumptionis B. Virginis ex Protoevangelio, demonstratur interpretationem cl. Auctoris esse minus probabilem. definibilitatem autem Assumptionis ex sensu litterali mariologico Protoevangelii legitime deduci posse. Deinde de conclusionibus ultimis cl. Auctoris brevis crisis instituitur.