Fede e racione: Discussione con un filosofo cristiano - Miano, Vincenzo (Divus Thomas, 1950)
Prof. A. Carlini in « anthologia thomistica » quam nuper edidit, cui titulus est « Fede e Ragione », S. Thomam improbat eo quod, Aristotelem in quibusdam secutus christianam fidem aliquatenua pessumdet. Auctor huius articuli ostendit nullo modo S. Thomam contradicere genuino catholico sensui, aed potius projessorem Carlini, nolentem utique, impugnare quaedam quae ab Ecclesiae magisterio sunt definita de fidei natura, de demonstratione existentiae Dei de creatione mundi.