ANIMADVERSIONES IN CAIETANI DOCTRINAM DE CORPORUM INDIVIDUATIONE - Degl'Innocenti, Humbertus (Divus Thomas, 1948)
Post brevem introductionem, expenditur duplex opinio Caietani de individuatione corporum et concluditur utramque minus esse conformem tum litterae ac menti Aquinatis necnon doctrinae veterum Thomistarum, tum veritati in se. Dein tamquam vera solutio proponitur antiqua sententia Capreoli recte intellecta, quae in fine a praecipuis obiectionibus vindicatur.