L' opinione giovanile del Gaetano sulla costituzione ontologica della persona - Degl'Innocenti, Umberto (Divus Thomas, 1941)
Examini subiectis variis textibus ex comm. in De ente et essentia et ex comm. in I Partem Summae concluditur Caietanum iuvenem idem omnino quod Capreolus sensisse de ontologica constitutione personae.