La causalidad de los Sacramentos de la ley nueva según Santo Tomás - Gómez, E. (Divus Thomas, 1937)
De sacramentorum N. L. causalitate Sanctus Thomas modum quidem dicendi mutavit, sed candem semper tenuit sententiam, sacramenta seil, instrumentaliter gratiam causare.