Muslimer i København (At Home in Europe Project, 2011)
Viser, at muslimer i København føler tættere tilknytning til deres by og lokalområde end til Danmark. Halvdelen af Københavns muslimer vil gerne ses som danskere, men kun en femtedel tror, andre ser dem på den måde