Review: Maximi Confessoris Ambigua ad Thomam una cum Epistula secunda ad eundem - Louth, Andrew (The journal of theological studies, 2003)
Maximi Confessoris Ambigua ad Thomam una cum Epistula secunda ad eundem Bart Janssens Pp. cxlii+75 (Corpus Christianorum Series Graeca, 48.) Turnhout Brepols/Leuven: Leuven University Press 2002 2 503 40482 0 Paper € 100