Review: Athenagorae qui fertur. De resurrectione mortuorum - Chadwick, Henry (The journal of theological studies, 2003)
Athenagorae qui fertur. De resurrectione mortuorum M. Marcovich 76 Leiden/Boston/Köln (Supplements to the Vigiliae Christianae, 53.) Brill 2000 Gld 107,98/$49 90 04 11896 9