[Rezension von: Az egyházi törvénykönyv : hivatalos latin szöveg magyar fordítással és magyarázattal] - Szuromi, Szabolcs Anzelm (Folia theologica et canonica, 2015)
Official Latin text with Hungarian translation and comments; edited, translated and annotated by Peter Erd?