Warunki zawierania ma??e?stw mieszanych - Sztychmiler, Ryszard (Zawieranie małżeństwa w różnych systemach prawnych, religiach i kulturach, 2009)
Titel deutsch: Bedingungen zum Abschluss von Mischehen.