Delegowanie uprawnienia do asystowania przy zawieraniu ma??e?stwa wed?g Kodeksu Prawa Kanonicznego z 1983 roku - Góralski, Wojciech (Zawieranie małżeństwa w różnych systemach prawnych, religiach i kulturach, 2009)
Titel deutsch: Das Delegieren der Befugnis zum Assistieren bei einer Eheschließung nach dem Codex aus dem Jahr 1983.