Zadania nauczycielskie Ko?cio?a w Polsce a wspó?czesne wyzwania rodzin - Domaszk, Arkadiusz (Małżeństwo i rodzina w prawie kanonicznym, polskim i mie̜dzynarodowym, 2008)
Titel deutsch: "Lehramtlichen Aufgaben der Kirche in Polen gegenwärtige Erwartungen der Familien". Englischer Abstract auf Seite 306.