Zadania rodziny chrze?cija?skiej w postanowieniach polskich synodów plenarnych - Dyduch, Jan (Małżeństwo i rodzina w prawie kanonicznym, polskim i mie̜dzynarodowym, 2008)
Titel deutsch: "Aufgaben der Familien in den Beschlüssen der Polnischen Plenarsynoden". Italienischer Abstract auf Seite 326.