Het recht van vereniging en het verenigingsrecht in de codex van 1983 - Meijers, A. P. H. (De katholieke identiteit van instellingen en organisaties in het recht, 1990)
Werkgroep Nederlandstalige Canonisten. Der Titel lautet deutsch: Das Recht der Vereinigung und das Vereinigungsrecht im Codex von 1983.