Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van de diocesane bisschop volgens canon 128 - Hendriks, Jan W. M. (Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van de diocesane bisschop, 2003)
Werkgroep Nederlandstalige Canonisten. Der Titel lautet deutsch: Verantwortung und Haftung des Diözesanbischofs gemäß Canon 128