Fanelli, Antonius, Relatio super jurisprudentiam de ritu Decisionibus Incidentibus et Praeliminaribus latis a Tribunali Apostolico Rotae Romanae, a nova codificatione Juris Canonici usque ad praesentiarum. Pars III ..., Vatikan 2000: [Rezension] - Schwendenwein, Hugo (De processibus matrimonialibus, 2004)
Aus dem Titel wurde folgendes gekürzt: ... (annis 1994-1998) ...