Duda, Ján (Hrsg.), Ius et Iustitia. Acta III Symposii Iuris Canonici anni 1993, Spisská Kapitula 1994: [Rezension] - Grocholewski, Zenon (Apollinaris, 1994)
Protokolle des III. Kirchenrechts-Symposiums 1993