Litterae apostolicae motu proprio datae: quibus normae quaedam inseruntur in Codice Iuris Canonici et in Codice Canonum Ecclesiarum Orientalium - Johannes Paul, II., Papst (Acta Apostolicae Sedis, 1998)
CCEO: 598; 599; 1436