Rescriptum ex audientia Sanctissimi quo Ordinatio generalis Romanae Curiae foras datur - Secretaria Status (Acta Apostolicae Sedis, 1999)
Approbation der Geschäftsordnung der Römischen Kurie vom 15. April 1999. EI