Constitutio Apostolica Patnensis. Provincia ecclesiastica conditur Patnensis India - Johannes Paul, II., Papst (Acta Apostolicae Sedis, 1999)
Apostolische Konstitution zur Errichtung der Kirchenprovinz Patna in Indien. EI