Allocutio ad Sanctae Romanae Ecclesiae Patres Cardinales in corpore congregates habita, 21.11.1985 - Johannes Paul II. Papst 1920-2005 (1986)
Abstract siehe Rotaansprache, 1985, deutsch
Keywords: Kurienreform; Norm