Constitutio Apostolica "Quo aptius". In Republica Foederata Germaniae nova dioecesis erigitur Erfordensis appellanda - Johannes Paul, II., Papst (Acta Apostolicae Sedis, 1995)
Durch die Apostolische Konstitution vom 27.06.1994 wurde die Diözese Erfurt errichtet