Kerkelijk recht en Kerkopbouw. Een verantwoorde greep uit het nieuwe pauselijke wetboek - Huysmans, Ruud G. W. (Praktische Theologie, 1984)
De positie van de gelovigen en de parochie in de CIC/1983 vergeleken met Vaticanum II. # KUL pdr N 94/0009